Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Ons privacy beleid

Update: 20 mei 2018

In al ons doen en laten staat u als klant centraal. Ook en vooral als het gaat om het veiligstellen van (persoonlijke) gegevens die u met ons deelt. Zodra u online onderweg bent (surft) deelt u automatisch of handmatig gegevens (data). De europese en (steeds meer wereldwijde) wetgeving in het kader van GDPR stelt veilig dat er duidelijke regels zijn voor de omgang met persoonsgegevens. Met onze werkwijze en met ons beleid passen wij ons aan deze gedragsregels aan zodat u met een gerust gevoel bij ons uw bestelling kunt opgeven. Op deze pagina geven wij u informatie en uitleg.


Wie zijn wij

Met de websites drukwerkdiscounter.nl en drukwerkdiscounter.com bieden wij drukwerk, drukwerkproducties, aan drukwerk gerelateerde dienstverleningen zoals advies en DTP aan. Drukwerkdiscounter.nl is een website met informatie. Drukwerkdiscounter.com is een webshop met calculatie en winkelwagensysteem. Dit systeem werkt in combinatie met een klant-account. Dit klant-account is noodzakelijk om uw order te kunnen verwerken. Bij opdracht vragen wij u derhalve voor het aanmelden van een account en registreren wij op dat moment uw gegevens. Wij zijn Kadel vof (eigenaren: Patrick en Linda Kadel), gevestigd in het Eurode Business Center te Kerkrade op het adres Eurode-Park 1-11, 6461 KB te Kerkrade.


Wat zijn uw rechten op basis van GDPR

In het kader van de wetgeving GDPR zijn uw rechten als klant duidelijk omschreven. U heeft:

- Het recht op informatie omtrent de opslag van uw persoonsgegevens
- Het recht op wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens
- Het recht op beperking van (ver-)delen van uw persoonsgegevens
- Het recht op het intrekken van uw goedkeuring (verzet)
- Het recht op gegevensoverdracht Het recht op het indienen van een klacht over onze handelswijze

1) informatie omtrent de opslag van uw persoonsgegevens:
U heeft te allen tijde het recht informatie op te vragen over de wijze van opslag en Omtrent het beoogde doel van gebruik van uw gegevens.

2) wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens
U heeft het recht op aanpassing van uw persoonsgegevens of het verwijderen van uw persoonsgegevens. Deze wensen zullen op een zo snel mogelijke wijze verwerkt worden.

3) beperking van (ver-)delen van uw persoonsgegevens
Drukwerkdiscounter zal uw gegevens niet aan derden verstrekken, verhandelen of verkopen. Enkel in het geval dat wij wettelijk verplicht worden of in het geval van een fusie, overname, reorganisatie of soortgelijke gebeurtenis. Wél zullen wij de voor de uitvoering van de opdracht noodzakelijke gegevens aan de bij de uitvoering van de opdracht betrokken bedrijven en/of instellingen doorzetten. Denk daarbij aan financiële instellingen en PSP’s, transportbedrijven en andere onderaannemers. Werknemers van de door ons ingeschakelde bedrijven zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen en dit beleid te honoreren. Met bedrijven die ons ondersteunen bij het uitvoeren van uw opdracht sluiten wij eveneens een verwerkersovereenkomst. Op die manier stellen we veilig dat alle gegevens respectvol behandeld worden.

4) intrekken van uw goedkeuring (verzet)
Zodra u dat wenst kunt u uw goedkeuring voor het gebruik van uw persoonsgegevens intrekken. Op basis van dit verzoek verwijderen wij alle gegevens die wij van u in ons systeem hebben staan.

5) gegevensoverdracht
U kunt een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben door te sturen naar een door u genoemde organisatie.

6) het indienen van een klacht over onze handelswijze
De Autoriteit Persoonsgegevens controleert in Nederland de juiste omgang met persoonsgegevens. Een klacht kunt u indienen bij https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Wijzigingen in het kader van uw rechten kunt u kenbaar maken door contact op te nemen met onze klantenservice (telefonisch) of via e-mail aan: info@drukwerkdiscounter.com

Welke gegevens gebruiken we waarvoor:

Bij het beheren van uw accountgegevens. Deze gegevens worden u gevraagd bij het aanmaken van een account en/of bij het plaatsen van (een eerste) order. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het beheren van uw relatiegegevens en voor de uitvoering van uw opdracht in de zin van facturatie, levering en communicatie omtrent uw opdracht.

Wij slaan bij het maken van een account de volgende gegevens van u op:
- Uw emailadres
- Een door u gegenereerd password
- Het IP adres
- Datum en tijd van de aanmelding
- Branche (bij zakelijke klanten)
- Naam van het bedrijf (bij zakelijke klanten)
- Aanhef
- Voornaam
- Achternaam
- Postcode
- Woonplaats
- Een telefoonnummer

2) Wij kunnen uw accountgegevens gebruiken voor het sturen van e-mails. Indien u niet bent aangemeld voor een nieuwsbrief betreft het normale correspondentie en/of gerichte cq. specifiek aan u commerciële informatie die wij u gericht sturen. Indien u wél bent aangemeld voor een nieuwsbrief dan betreft het algemene commerciële informatie die wij u sturen via mailchimp.

3) Nieuwsbrief: Indien u zich bij ons aanmeldt voor een nieuwsbrief plaatsen wij uw email-adres, naam en bedrijfsnaam in een account dat wij hebben bij Mailchimp. Nieuwsbrieven verzenden wij uitsluitend via Mailchimp met een maximum van 1x per maand.

4) Reviews: Voor reviews gebruiken wij ‘allebedrijvenin.nl’ Dit is een onafhankelijk platform.
Onze reviews vindt u via deze url: http://www.allebedrijveninkerkrade.nl/bedrijven/drukkerijen/kerkrade/drukwerkdiscounter/reviews
Voor het plaatsen van een review bevindt u zich dus niet op een door Drukwerkdiscounter beheerde website. Wij adviseren u bewust om te gaan met de informatie die u aldaar plaatst. Uiteraard zijn er online ook andere social media waarop u een review kunt plaatsen. Wij kunnen uw review (of een gedeelte daarvan) zonder vermelding van uw persoonsgegevens voor elk doel gebruiken. Enkel met uw schriftelijke goedkeuring zullen wij dit doen met gebruik van uw persoonsgegevens.

5) Cookies of vergelijkbare technieken. Drukwerkdiscounter gebruikt functionele- analytische- en trackingcookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Met technische cookies zorgen we ervoor dat onze website naar behoren kan werken en evt. voorkeursinstellingen (winkelwagen, zoekwoorden en de functie ‘aangemeld blijven’) kunnen functioneren. Andere cookies houden surfgedrag bij zodat we doelgericht content kunnen aanbieden of doelgericht kunnen contacten. Wij maken ook gebruik van Google Analytics, dat doen veel bedrijven. U kunt Google Analytics beperken zie: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6) Voorkoming van fraude. Wij werken eraan om fraude te voorkomen, te onderzoeken en tegen te gaan. Waar nodig op grond van wettelijke verplichtingen zullen wij klantgegevens delen met de overheid of met een opsporingsinstantie.

7) Klantcontact. Door middel van het bijhouden van klant- en ordergegevens kunnen wij u beter van dienst zijn. De in uw account opgeslagen gegevens en uw ordergegevens zoals orderhistorie en orderfiles worden op onze servers bewaard en zijn beschikbaar voor onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te honoreren.


Beveiliging:

Drukwerkdiscounter / Kadel vof is gevestigd in het Eurode Business Center. Het gebouw is beveiligd met camerabewaking, heeft een bemande receptie die de ingang controleert, heeft chipcard gesloten deuren op de gang en afsluitbare kantoorruimtes. In het gebouw is ook een rookmelderinstallatie aanwezig. Onze in-house server staat in een steeds afgesloten ruimte. Van de in-house server wordt offline een backup gemaakt. Een firewall en password beveiligingen stellen onze online verbindingen veilig.

Drukwerkdiscounter / Kadel vof behoudt zich het recht voor de veiligheidsmaatregelen continu te actualiseren en waar nodig de aard ervan aan te passen.


Tot slot:

Drukwerkdiscounter / Kadel vof behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid aan te passen. Wijzigingen zullen wij op onze website(s) publiceren.


Vragen of aanpassingen:

Bel: 085-7738842
E-Mail: info@drukwerkdiscounter.com
Brief: Eurode-Park 1-11, 6461 KB Kerkrade



© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel vof. / Drukwerkdiscounter.
Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw drukwerk- of grootformaat vraagstuk. Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)85 - 773 88 42
B Tel. +32 (0)89 - 449 099
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008