Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

hardcover boeken Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Naast de softcover boeken zijn hardcover boeken items met een zeer hoog waardegevoel. Als leesboek, fotoboek of themaboek gebruikt, heeft het hardcover boek altijd een bijzondere uitstraling. Wij drukken in een zeer hoogwaardig raster en geven uw content daarmee extra veel kracht mee.

TIP: Vraag offerte voor grote oplage hardcover boeken of voor een oplage hardcover boeken met een speciaal formaat. Als specialist spelen we graag in op vragen en bieden echte oplossingen.office
Stel hier uw eigen calculatie voor hardcover boeken samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Hardcover fotoboek of themaboek .. een boek voor generaties

U mag ervan uitgaan dat een hardcover boek, digitaal of offset gedrukt, een item zal zijn dat vaak voor meerdere generaties een waarde heeft. Uw boek zal bewaard blijven en zal altijd, mede door zijn hardcover uiterlijk, een speciale plek krijgen.

Als drukkerij met veel ervaring op het gebied van boeken (hardcover boeken én softcover boeken) weten wij precies dat een perfecte afwerking de sleutel zal zijn. Met ons uiterst moderne machinepark en werkend met zeer ervaren vakmensen maken wij ons sterk voor iedere order en zorgen wij keer op keer voor een hoogwaardig product. Wij staan graag voor u klaar!Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008