Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Kwaliteit bereik je door gebruik van kwaliteit!

office
Ons concept is het te ‘investeren in efficiency’, juist daardoor realiseren wij optimalisatie.

Enkel met een ultramodern machinepark, gevuld met machines van de marktleider Heidelberg is het mogelijk uw flyers, visitekaarten, brochures etc. in een dergelijk hoogwaardige kwaliteit te produceren zoals wij dit doen. Ons machinepark wordt elk jaar geactualiseerd op de actuele behoeftes, daarmee beschikken wij altijd over de best mogelijke techniek. Momenteel werken wij in de pre-press met een volledig geautomatiseerde PDF-workflow PrePress Manager van de firma Heidelberg. Deze controleert het volledige proces, corrigeert waar nodig en past zich volledig automatisch aan. Hierin opgenomen is het automatisch controleren van uw bestanden, kleurconversies van RGB naar CMYK (komt het een keer voor dat u zelf deze conversie vergeet uit te voeren), automatisch aflopend stellen zodat er geen onnodige randjes ontstaan. De op deze grondige wijze gecontrolleerde bestanden worden aansluitend via ons CTP-systeem (een enorme laserprinter die op aluminium drukplaten print) belicht en op de allernieuwste drukpersen gedrukt.


  • 3 XL 105-8-kleuren en 2 CD 74-8PH-kleuren met automatische vellen wending zodat wij beide drukzijden in één run kunnen bedrukken. Wij realiseren daarmee een veel exacter passen van voor- en achterzijde en verminderen de doorlooptijd van uw order binnen ons bedrijf aanzienlijk.
  • 1 CD 74-6-kleuren met dispersielakstation om uw producten (zoals postkaarten) in een bijzonder fraaie glans te laten schijnen. Ook voor matte papiersoorten bieden wij een matte dispersielak als veredeling en bescherming voor het drukbeeld aan. Dit kunnen wij bij ontwerpen met relatief veel kleur/inkt enkel aanbevelen! Ter informatie: Alle mat gestreken papiersoorten vereisen door hun samenstelling een dergelijke afwerking. Wij adviseren derhalve altijd deze optioneel te kiezen.
  • Een Speedmaster SM 52-4 Anicolor en een Speedmaster SM 52-4LX Anicolor met lakstation. Op deze machine worden hoofdzakelijk visitekaartjes en enveloppen gedrukt. Deze machines kenmerken zich door een bijzonder hoge kwaliteit en geeft optimale resultaten, een gelijkmatig en streepvrij drukbeeld.
  • Een Speedmaster SM52-2P die het mogelijk maakt aan twee zijden te bedrukken. Deze machine gebruiken wij hoofdzakelijk voor het drukken van enveloppen.
  • De 6- en 8-kleuren-persen zijn gekoppeld aan een automatisch controle-systeem Heidelberg InPressControl zodat wij op optimale wijze de kwaliteit kunnen meten. Dit systeem meet én stuurt aan tijdens het drukwerkproces en stuurt reeds aan op de meest kleine kleurvariaties.
  • Doordat wij gebruik maken van het raster 160 (400lpi) zien alle drukwerkproducten die wij afleveren er fotorealistisch uit. Ook de fijnste detailelementen en strukturen blijven uitstekend zichtbaar.


Prijs inclusief levering

Alle getoonde prijzen zijn inclusief levering naar het gewenste adres. U kunt zelfs adressen in het buitenland aangeven of gewoon het adres van uw klant in Nederland. Levering geschiedt neutraal, goed verpakt en veilig met de o.a. UPS-pakketdienst.


Algemene informatie inzake bestandsaanlevering

Wij kunnen bestanden verwerken conform de opties die aangegeven zijn in het pdf algemene informatie.


De correcte drukwerkfile ...

is de beslissende factor. Wij adviseren u gebruik te maken van ervaren dienstverleners bij het realiseren van uw bestanden. Slechte files kosten u Uw geld. Goedkoop wordt dan snel weer duurkoop. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze scherpgeprijsde opmaakservice. Meer informatie hierover op onze ontwerppagina of via tel. 085-7738842. Wij adviseren u graag en helpen u bij het realiseren van professionele, succesvolle, (reclame-)drukwerken.


FILE UPLOAD (aan het eind vd winkelwagen-procedure)

Bij een bestelling via ons shopsysteem krijgt u de optie aangeboden uw drukwerkfiles te uploaden, te e-mailen of per CD te sturen. Houdt u er rekening mee dat per order de aanlevering van een drukwerkbestand slechts éénmalig mogelijk is! Uw files worden geautomatiseerd verwerkt en kunnen derhalve niet teruggeroepen worden. Eenmaal in het proces opgenomen is het derhalve niet mogelijk bestanden te wisselen.
Let u er derhalve héél goed op dat het bestand dat u ons aanlevert daadwerkelijk het definitieve drukwerkfile is.
Derhalve adviseren wij met nadruk: Als u twijfelt over de kwaliteit of drukwerk-geschiktheid van uw file(s) deze vooraf (tegen meerkosten) te laten controleren of maak (tegen meerkosten) gebruik van onze DTP-service. De meerkosten van deze service wegen meestal niet op tegen het verlies dat u komt te lijden door foutieve of kwalitatief en inhoudelijk gesproken onjuiste bestanden. De aansprakelijkheid in deze ligt derhalve volledig bij de klant (of evt. bij diens leverancier van bestanden)!


FOGRA-PSO

Uiteraard drukken wij conform de PSO (process-standard-offset) DIN ISO 12647. Op deze wijze kunnen wij binnen ons systeem veilig stellen dat uw drukwerk conform de normen geproduceerd wordt.


Contact / vragen / offertes

U bereikt ons tijdens kantooruren via het telefoonnummer 0653443995 of via: info@drukwerkdiscounter.com
Met nadruk wijzen wij u erop dat wij open staan voorWij kunnen bestanden verwerken conform de opties die aangegeven zijn in het pdf algemene informatie uw vragen. Door een goede communicatie cq. afstemming kunnen we gezamenlijk ervoor zorgen dat U tevreden bent. Offertes voor drukwerkprojecten die wij niet standaard aanbieden vraagt u aan via: info@drukwerkdiscounter.com


Materiaalmonsters

Indien u vooraf een materiaalmonster van een van onze drukwerkproducten wenst sturen wij u deze altijd vrijblijvend toe. Aanvragen materiaalmonsters: info@drukwerkdiscounter.com


Referenties

..hebben we zat, in héél het land. Uw tevredenheid is onze toekomst. Dat is ons motto.
Zie ook onze kwaliteitsmeter!


Algemene voorwaarden
Wij leveren conform onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden


© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel vof. / Drukwerkdiscounter.
Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw drukwerk- of grootformaat vraagstuk. Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008