Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Brochures 2x geniet Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Als u een specialist zoekt op het gebied van brochures en magazines, dan heeft u hem hier gevonden! Met de meest innovatieve machines en werkend met zeer ervaren medewerkers kunnen wij hier met recht uiten dat wij een van de meest professionele aanbieders in Europa zijn op het gebied van brochures en magazines geniet.Uw klanttevredenheid en een eindproduct waar u gelukkig van wordt. Dat is ons voornaamste doel. Bij ons staat u als klant centraal.
Wat u van ons mag verwachten:
 • persoonlijk advies vooraf en service via telefoon, mail en chat
 • bij order 1 contactpersoon die uw order volledig volgt
 • productie conform uw persoonlijke wensen (denk daarbij aan formaat, omvang en materiaalsoorten)
 • uitstekende productiekwaliteit en monitoring van uw drukwerkorder tot en met de levering

 • Calculeer op deze pagina online de prijs van uw brochure en/of magazine als offset drukwerk of digitaal drukwerk. Wij bieden (bij behoud van een optimale kwaliteit) een zo gunstig mogelijke prijs aan. Dat wil zeggen dat wij u altijd een hoogwaardig product aanbieden met de daarbijbehorende professionele service. Goed overleg vooraf, een open calculatie en handling door goed geschoolde vakmensen, afgerond met een neutrale en correcte levering.

  Bereken op deze pagina de prijs van uw brochure drukwerk - begin met het kiezen van het formaat.

  >Wenst u advies, gebruik de chat rechtsonder in beeld of bel ons!
  >Start nu bij de 2e zwarte balk en het 'formaat', het systeem neemt u stap-voor-stap mee.


  Zoekt u een boekwerk met een rechte gelijmde rug, klik dan HIER voor een boekwerk met rechte gelijmde rug.
  Zoekt u een afwerking met wire-o draad, klik dan HIER voor een boekwerk met wire-o binding.
  Zoekt u een boek met harde kaft, klik dan HIER voor een boekwerk met wire-o binding.  office
  Stel hier uw eigen calculatie voor Brochures 2x geniet samen.
  Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
  formaat:
  Info
  Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
  Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
  Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

  Brochure goedkoop drukken

  Drukwerkdiscounter is niet alleen goed in het brochure goedkoop drukken. Wij zijn een echt hoogwaardige specialist en bieden derhalve ook een breed keuzemenu aan formaten en materiaalsoorten. Wij zijn als online drukkerij een echte vakkunidge offset drukkerij met een eigen productie. Dankzij die eigen productie kunnen we inspelen op vragen en wensen van onze klanten en zijn veel flexibeler dan menig ander online drukker.


  Formaten bij het brochure drukken

  18 standaard paginaformaten voor het drukken van uw brochure! Een enorme keuze voor uw creativiteit. Brochures drukken in A4 gebeurt wellicht het meest, gevolgd door het formaat A5. Drukwerkdiscounter is echter ook graag de drukkerij die u standaard kan helpen met de iets meer bijzondere formaten zoals bijvoorbeeld het 17x24cm. paginaformaat. Naast de standaardformaten helpen wij u ook altijd graag met een paginaformaat drukwerk dat afwijkend is van de standaardformaten. Als u een offerte wenst voor een brochure in afwijkend formaat, maakt u dan bebruik van ons contactformulier.


  Brochure met afwijkend formaat

  Een afwijkend paginaformaat bij een brochure of magazine maakt het eindproduct tot iets speciaals. Als professionele en grote drukkerij ondersteunen wij u heel graag bij het vervaardigen van een drukwerkproduct in een afwijkend formaat. Ook als het gaat om het drukken van een brochure. Om een brochure met een afwijkend formaat te kunnen aanbieden cq. te kunnen offreren hebben wij specifiek alle gegevens nodig. Wij verzoeken u de offerte-aanvraag voor een brochure met afwijkend formaat in te sturen via ons contactformulier (klik hier).
  Voor overleg staan wij altijd graag beschikbaar!

  Brochure drukken in kleine oplage - digitaal drukwerk

  Een brochure in kleine oplage drukken is ook mogelijk bij Drukwerkdiscounter. Wij drukken brochures digitaal als het gaat om kleine oplages. Daarbij maakt u gebruik van de meest moderne digitale persen én wij hebben onze digitale persen uitstekend afgestemd op onze offset pers. Dat betekent dat de verschillen tussen digitaal drukwerk en offset drukwerk geminimaliseerd zijn. In onze tabel hierboven treft u al kleine oplage-opties aan én kunt u onderlangs de tabel een eigen oplage invoeren.
  Wij nodigen u uit ALTIJD overleg te hebben alvorens u met de prijzen in de tabel verder gaat. Wellicht kunnen wij met ons persoonlijke advies voor u HET VERSCHIL MAKEN. Bel nu!

  Brochure drukken in middelgrote oplage - offset drukwerk

  Een middelgrote oplage noemen wij een oplage vanaf 1.000ex. Het brochure drukken in offset is dan de juiste keuze. In het offset drukwerk zit er ook vandaag de dag nog aardig wat kwaliteitsverschil. Drukwerkdiscounter (en dus de prijs die u op deze pagina kunt calculeren) gaat ervan uit dat u TOPKWALITEIT OFFSET DRUKWERK wenst te bestellen voor het drukken van uw brochure. De goedkoopste drukker voor brochures? Neen, in de basis zijn we dat bewust niet. Simpelweg omdat we staan voor topkwaliteit.

  U zoekt de goedkoopste prijs voor het brochure drukken?

  Als u de prijs het belangrijkste aspect van het drukken van uw brochure vindt, dan is mogelijk onze BUDGET SERVICE geschikt voor u. In overleg offreren wij u uw drukwerk met het oog op: brochure goedkoop drukken Stuur ons uw aanvraag via het contactformulier (klik hier).
  De prijzen van het brochure drukken sturen wij u dan zo spoedig mogelijk per email als offerte.

  Brochure drukken in grote tot zeer grote oplage - rotatie drukwerk

  Wat voor enkele jaren nog gelijk stond met het lelijke krantje van de super of meubelboer staat nu gelijk met zeer fraai en hoogwaardig full colour drukwerk: Het rotatiedrukwerk. Een brochure in grote oplage drukken voor een zeer gunstige stuksprijs wordt mogelijk gemaakt door de moderne high-end rotatiepersen. Bijna niet meer te onderscheiden van full colour offset in het eindproduct.
  Het omslagpunt van full colour offset naar rotatiedrukwerk hangt af van de specificaties van uw order en kan dus niet zomaar geroepen worden, maar het ligt wel vaak lager dan dat u zou verwachten.
  Wenst u een brochure in een grote(re) oplage te laten drukken, spreek ons dan aan voor een offerte! Een brochure in rotatie drukwerk aanvragen en per post een monster/sample ontvangen doet u ook via ons contactformulier (klik hier).

  Grafische service: Ontwerp, DTP, fotografie, tabellen, tekst .. Wij bouwen uw catalogus!

  Waarom zou u veel betalen en met diverse partijen om de tafel om een goede catalogus of brochure te laten maken. De grafische service van Drukwerkdiscounter neemt u alles uit handen. Van planning tot en met realisatie, inclusief verzending per uniek adres. Drukwerkdiscounter is graag UW COMPLETE PARTNER. Daarbij maakt het niet uit dat u in Noord-Nederland en wij in Zuid-Nederland zit. Wij slaan de brug en u heeft het gemak!
  Bel nu voor een afspraak: 085-7738842  Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder of als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
  Ons adres: Eurode-Park 1-11, NL 6461KB Kerkrade. Tel. 085-7738842. Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
  © Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

  klantenservice & contact

  Maandag t/m zaterdag
  van 09.00 tot 21.00u

  gratis advies en ondersteuning

  NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
  Mail: info@drukwerkdiscounter.com

  Bel mij
  Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008