Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

visitekaartjes Hier goedkoop online bestellen, calculeer nu:

Visitekaartjes drukken voor een gunstige prijs & visitekaartjes drukken in super kwaliteit. Wij doen het allemaal.
Wenst u een super grote oplage visitekaartjes voor uw marketing-actie, neem dan contact met ons op voor een speciale aanbieding! Visitekaartjes in Chromonorm2 zijn kaartjes van een uitstekende drukwerkkwaliteit, strak en met haarscherp beeld. Optioneel afgewerkt met een matte of glanzende folie zijn dit soort visitekaartjes onze 'beststeller'. Zoekt u eerder iets natuurlijks, neemt u dan onze natuuroffset. Dit is een papiersoort met een fijne papierstructuur waarop u met pen en potlood kunt schrijven. Zoekt u een echt recyclingmateriaal dan heeft u met ons 100%-recyclingpapier een echte natuurvriendelijk product. Daarbij val op te merken dat al onze papieren een keurmerk hebben en wij in de keuzes die wij maken altijd rekening houden met het milieu.
Nieuw: Goud of Zilver hotfoil extra gunstig. Zie de opties onderaan de calcualtie.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op via mail of nu meteen ... per chat of telefoon!

office
Stel hier uw eigen calculatie voor visitekaartjes samen.
Als u vragen heeft of advies wenst hierbij, neemt u dan telefonisch contact op via: +31 (0) 653443995
formaat:
Info
Maak uw keuze, ons systeem biedt u dan de volgende stap aan.
Met slechts enkele clicks calculeert u een prijs!
Wij streven ernaar u zo vlot mogelijk van dienst te zijn. Om gebruik te kunnen maken van de weergegeven levertijden is het van belang dat wij uw bestelling, uw drukklare document en uw betaling tot 11:00u mogen ontvangen. (Akkoord op screenproof tot 12:30u). Daarmee schept u de basis die wij nodig hebben om de levertijden te halen. Als u voor een screenproof kiest kan het zijn dat u uw levering 1 dag later gaat ontvangen, deze moet immers eerst gemaakt en door u goedgekeurd worden. Levertijden zijn altijd 'best effort' en gelden nooit als fatale termijn.

Visitekaartjes drukken in top-kwaliteit

Zoekt u naar een top-kwaliteit visitekaart, een drukkerij die prestatie op niveau kan leveren en dat allemaal online voor een goede prijs? Dan is het bovenstaande aanbod wellicht een voltreffer!

Wij drukken uw ontwerp.

Wij gaan altijd uit van een door u aangeleverd drukklare data. Alternatief kunt u gebruikmaken van onze grafsiche service. Wij helpen u graag als reclamebedrijf uw drukwerken te ontwerpen, aan te passen en drukklaar te maken.

Visitekaartjes goedkoop drukken!

Een goede koop is naar onze mening uitstekende kwaliteit voor een zeer gunstige prijs. Wij bieden u wellicht altijd de beste koop!Wij zijn altijd dichtbij. Als lokale aanbieder & als online partner voor uw drukwerk en printwerk.
Stuur uw aanvraag via dit emailformulier: contactformulier (klik hier)
© Copyright: Alle tekst, informatie en media (foto en video) zijn eigendom van firma Kadel / Drukwerkdiscounter.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008