Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Een goed document is de beste basis voor goed drukwerk

Ten eerste bedoelen wij daarmee een technisch goed bestand conform onze aanleverspecificaties, ten tweede bedoelen wij daarmee uiteraard ook de optische en creatieve aard van de inhoud van het document..

Documenten voor drukwerk goed aanlevering - onderschat het niet!

Vaak is het er niet mee gedaan een simpel word-file aan te leveren, of een te klein gif-bestandje vanaf uw website te sturen. U zult er altijd rekening mee moeten houden dat hetgene er op uw monitor zichtbaar is, in resolutie (scherpte) en in kleur, absoluut niet gelijk is aan het eventuele drukwerkresultaat. Voorkom teleurstellingen en ergernis! Neem een professioneel partner bij u in de buurt of maak gebruik van onze opmaakservice!

Als u gestructureerd aan uw product, dienstverlening of bedrijf werkt weet u dat een reklame-uitting, als eenmalige actie, of als optisch onaantrekkelijk product, een losse flodder zal zijn.

Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag verder. Dat hoeft niet uit te aarden in kostbare en langdurige producties. Wij helpen u met elk item verder op weg, ook met de op het eerste oog 'kleine' dingen zoals een visitekaartje. Heeft u behoefte aan een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een dtp-service voor het realiseren van folders en/of catalogi, binnen ons concept bieden wij al deze services, inkl. tekstschrijven, fotografie etc. aan.

Ook het opzetten van een goed gestructureerde webshop kunnen wij bieden, inkl. programmeerwerk, beeldbewerking en implementatie van de noodzakelijke betaalfaciliteiten.

De ervaring die wij sinds 1992 hebben opgedaan en de kundige mensen die bij ons werken kunnen voor u een geschikte basis vormen voor goed drukwerk. Wij bieden deze service reeds vanaf 40,- euro per uur. Neemt u voor overleg gerust even contact met ons op via 085-7738842 of via: info@drukwerkdiscounter.com

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008