Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Welkom bij de 2020 - 2021 kalender specialist - Wij drukken kalenders 2020 - 2021 met uw eigen ontwerp.

De herfst 2020 begint aardig hard te blazen. Het wordt tijd om vooruit te zien naar de feestdagen en naar de jaarwisseling. De kalender voor het jaar 2020 op tijd invulling geven, ontwerpen en drukken is wat nu op onze agenda helemaal bovenaan staat. Het ontwerpen en drukken van een kalender 2020 - 2021 is bijzonder leuk en een kalender is en blijft een zeer welkom relatiegeschenk.
Graag zijn wij uw kalender-specialist en zorgen wij ervoor dat uw kalender 2020 - 2021 er (digitaal of offset gedrukt) fantastisch gaat uitzien. Onze hoogwaardige drukpersen én ons super gemotiveerde team specialisten staat voor u klaar om vlot en behulpzaam dit project met u aan te gaan.

Omdat er zo ontzettend veel opties en keuzemogelijkheden zijn & wij vaak graag met advies dienen raden wij u aan simpelweg middels een offerte-aanvraag contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig hier via dit aanvraagformulier.

2020 kalender NU ACTUEEL in onze DTP afdeling :

„kalender


Voor een organisatie in de UK werken we op dit moment aan de gereedstelling van een kalender 2020. Thema is de Supermarine Spitfire, een vliegtuig dat vandaag de dag als zeer speciaal geldt en dat wereldwijd, maar in het Verenigd Koninkrijk in het bijzonder, op vliegshows getoond en gevlogen wordt om te herinneren aan de prestaties van de Supermarine Spitfire tijdens WWII.

Kalender 2020 - 2021 efficient en goedkoop Kalender geniet en met boorgat (boorgat tegen meerprijs) en met onze support bij het ontwerp (als u dat wenst).

Wij hebben een speciaal proces ontwikkeld en kunnen onze klanten daarmee op zeer efficiente wijze ondersteunen bij het maken van een kalender 2020 - 2021. Wenst u hier meer informatie over, neemt u dan contact met ons op. Het liefst via email en met vermelding van zoveel mogelijk informatie omtrent uw wensen. Wij kunnen u dan direct en vlot, conform uw wensen betreffende UW kalender 2020 - 2021 informeren.

Wist u dat: Er ook in Nederland Spitfire vliegtuigen gestationeerd zijn!? Jumbo Supermarkten eigenaar Frits van Eerd heeft 2 (en binnenkort zelfs 3) Spitfire vliegtuigen op zijn naam staan. Hij financierde het restaureren ervan en zorgde ervoor dat op vliegveld Lelystad er een nieuwe thuisbasis kwam voor de vliegtuigen G-CKU (een Spitfire Mk.XVI) en G-AIDN (een Spitfire Mk.XVIII tweezitter). Lelystad wordt derhalve met een knipoog ook wel 'Little Duxford' genoemd. Maar dat is ook dan écht met een knipoog.

Verzendservice wereldwijd: Wij kunnen uw kalender wereldwijd - per stuk - verzenden voor een extra gunstig tarief. Onze mail support staat altijd voor u klaar!

Wire-o gebonden kalenders met uw eigen ontwerp:

 „kalenderOmdat wire-o gebonden kalenders het meest verkochte product zijn bieden wij deze in onze shop ter online calculatie aan:
In prijs verlaagd! Calculeer hier nu online de prijs van uw wire-o kalender met eigen ontwerp.
Wire-o gebonden kalenders, in een staand, liggend of vierkant formaat, bieden wij in diverse groottes aan. Niet alleen in A3- en A4-formaat, u heeft bij ons ruim de keuze! Omdat het drukken van een kalender ook te maken heeft met de juiste papiersoort bieden wij hier online ook een breed scala aan papiersoorten voor uw kalender. Wij drukken op deze papiersoorten zowel digitaal alsook offset in een zeer fraaie kwaliteit. Kleur en scherpte zijn dankzij onze hoogwaardige processen van absolute topkwaliteit. In de basis bieden wij de keuze uit een witte, zwarte of zilverkleurige wire-o draad die afgewerkt wordt met een ophangoogje zodat uw wire-o kalender netjes aan de muur kan hangen.
Uiteraard hebben we ook aandacht besteed aan de rug en het dekvel. Ook hier heeft u enkele opties die het geheel van uw wire-o kalender netjes afwerken. Zo ontstaat er een prachtig eindproduct dat wij netjes verpakt aan het door u gewenste adres afleveren. Heeft u al een idee voor uw kalender 2018 of werkt u samen met een vormgever en beschikt u over een drukklaar document, Bestel nu hier uw wire-o kalender.

Kalenders met hoogwaardige kunstwerken oude meesters:

„test200“Omdat wire-o gebonden kalenders het meest verkochte product zijn bieden wij deze in onze shop ter online calculatie aan:
U wenst een fraaie bedrijfskalender 2018 maar u heeft niet direct de beschikking over hoogwaardig beeldmateriaal? Waarom dan niet gebruikmaken van ons archief met kunstwerken van oude meesters! Ongeacht de vorm van kalender die u wenst te laten drukken, wij kunnen op kalenders met 12 of 13 vel inhoud prachtige beelden tonen. Uw relaties zullen een dergelijk hoogwaardige kalender eerder laten hangen en daarmee stelt u veilig dat ook uw logo en uw aanwezigheid gewoon in beeld blijven bij die relaties. Wij kunnen bijvoorbeeld een thema aan uw kalender toekennen. Denk daarbij aan Schepen en zee, Molens, Jaargetijden, Landschappen, Bloemen of Steden. Een fraaie Rembrandt of een prachtige Vermeer dat heeft natuurlijk een enorme impact en een hoogwaardig karakter, zie meer informatie op deze pagina.

Kalenders als verjaardagskalender (dus zonder jaartal):

Leuk om te dienen als Sinterklaas surprise of als bijzonder item in het kerstpakket: De bedrijfskalender als verjaardagskalender. Bij een verjaardagskalender is het van belang dat men er goed op kan schrijven met potlood, pen en stift. Daarom adviseren wij het drukken van een verjaardagskalender altijd te doen op een natuuroffset papier of op een recyclingpapier.
De grafische support van Drukwerkdiscounter helpt u ook graag bij de opmaak van een verjaardagskalender. Daarbij kunt u ervoor kiezen uw eigen (bedrijfsmatige) foto's of illustraties te gebruiken, stockfoto's in te zetten of gebruik te maken van kunstwerken die wij u kunnen aandragen voor gebruik. Van dit laatste hebben wij fraaie voorbeelden. Samen met uw bedrijfslogo wordt uw (zakelijke) verjaardagskalender een fraai item dat uw relaties jarenlang aan uw bedrijf herinnert & dat uw teamleden meer binding zal geven met uw bedrijf of instelling.

Kalender tafelmodel:

„kalenderNog altijd een van de meest verkochte kalenders, de kalender als tafelmodel. Leverbaar in 6 verschillende formaten is de kalender in tafelmodel meestal in een horizontaal formaat afgewerkt. Omdat we vaak ook de vraag kregen naar een vierkant model hebben wij tevens het formaat 148x148mm opgenomen in ons assortiment en dus daarmee ook een vierkant model kalender tafelmodel nu ins ons assortiment.
De kalender als tafelmodel is altijd enkelzijdig bedrukt in full colour. Kleine oplages drukken wij digitaal, grote oplages drukken wij in offset. Dankzij zijn constructie kan dit model kalender op een nette manier op tafel danwel bureau staan. De kalender tafelmodel is aan de bovenzijde gebonden met een wire-o draad. U heeft daarbij de keuze uit 3 draadkleuren: Wit, zwart of zilverkleurig.
Zoals alle kalenders is ook het model tafelmodel met een calendarium leverbaar voor belgische klanten of voor klanten op de Antillen (Suriname, Curacao etc.)

Binding van uw kalender & het ophangen van uw kalender

In onze shop (hier online via de drukwerk-calculator) gaan wij als het gaat om kalenders uit van een wire-o gebonden kalender die aan de bovenzijde gebonden is. In de wire-o draad verwerkt is een ophang-haakje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen. Dit haakje in de wire-o-draad geeft ook wat extra stevigheid aan de binding en dus ook aan de kalender. (De papierdikte en de rugkarton doen vullen die stevigheid aan).
Ook een kalender als tafelmodel is met een wire-o-draad gebonden waardoor ook bij deze kalender de vellen omgeslagen kunnen worden en steeds weer de volgende kalendermaand zichtbaar gemaakt kan worden.
Losse vellen kalenders (bijvoorbeeld in het formaat A4 of A3) voorzien wij heel vaak van een boorgat zodat ook deze aan een haakje of spijker kunnen worden gehangen. Ook hierbij speelt de dikte van het papier natuurlijk een bepalende rol en is het overwegen van bijvoorbeeld een afmwerking met mat of glanzend laminaat zeer zeker interessant.
Bij een dubbele kalender met wire-o verbinding is er sprake van een bovenblad en een onderblad. Maak je van het bovenblad een blijvende header op stevig karton dan gebruik je het onderste gedeelte als scheurkalender en gebruik je hiervoor een dunnere papiersoort. Je kunt er ook voor kiezen om alle vellen dezelfde papiersoort en papierdikte mee te geven en je kalender doorlopend om te slaan per maand. Dat is handig als je iedere maand een ander bovenblad wenst of als je deze kalender jarenlang als verjaardagskalender wenst te gebruiken. Dit soort kalenders worden voorzien van een boorgat om de kalender op te hangen. De wire-o-draad dient enkel en alleen ervoor om de twee bladen (bovenste- en onderste gedeelte van de kalender) aan elkaar te verbinden.
Een bureaulegger als kalenderbloc is aan een zijde verlijmd zoals we dit ook doen bij normale grote bloc's. Sommige klanten kiezen ervoor om bij een kalenderbloc A2-formaat voor op burau de onderzijde te verlijmen in plaats van de bovenzijde. Een kalenderbloc is een op-maat product. U kunt hiervoor niet de in onze shop aangeboden blocs gebruiken (deze bestaan namelijk altijd uit 50 dezelfde vellen). Een kalenderbloc bestaat bijvoorbeeld uit 13 vel. Hiervoor maken wij in overleg graag een offerte.
Een dubbele kalender met geniete verbinding is ook altijd voorzien van een boorgat om deze kalender op te kunnen hangen. Net als bij een brochure kunnen we hier gebruikmaken van een omslagvel dat in gesloten toestand deze kalender meer aanzien en stevigheid geeft alsook bij het ophangen het boorgat meer stevigheid meegeeft. Een veelgebruik product dat ook in het verzenden per stuk heel erg gunstig kan zijn. Een wire-o-binding is altijd op de plek van de wire-o iets dikker en dat maakt het dat het verzenden vaak niet simpelweg in een post-envelop kan gebeuren omdat daarbij de wire-o-draad geplet zou kunnen worden.

Kalender in XL-Formaat als wandkalender:

„kalenderHandig om alles overzichtelijk te houden. De jaarkalender in XL formaat met bovenlangs UW logo en of reclame. We hebben standaard hiervoor enkele formaten die het erg goed doen: A0, A1, A2, A3, B1 en B2. Je ziet deze wandkalenders heel veel op bedrijfskantoren hangen omdat het erg overzichtelijk werkt. Vaak worden deze kalenders gebruikt door transportbedrijven, handelsbedrijven en groothandelsbedrijven als relatiegeschenk, vaak ook voor eigen gebruik en als incentive voor de medewerkers (denk daarbij ook aan het kerstpakket). Dankzij het grote formaat is er vaak ook ruimte voor notities. Het is derhalve dan ook goed om te beoordelen of je deze kalender op MC papier of op natuuroffset papier wenst te laten drukken. Het natuuroffset papier is een papiersoort die het beschrijven met potlood, pen en stift toelaat. Afbeeldingen en foto’s worden op natuuroffset papier wel iets softer weergegeven dan op MC papier. Wens je dus een kleurintensieve kalender en is het beschrijven achteraf niet zo een belangrijk punt, maak dan gebruik van bijvoorbeeld MC gesatineerd papier, eventueel aangevuld met een UV glanslak of een laminaat.

Dubbele kalender met geniete verbinding:

Wellicht een van de meest efficiente vormen van een kalender: De kalender met geniete verbinding. Gelijk aan een brochure is deze kalender in het midden gevouwen en geniet (geniet gebrocheerd zoals dit in vaktaal heet).

Vouwkalenders - handig weggevertje - reeds in kleine oplage leverbaar:

„kalenderZoek je een leuke attentie voor je relaties? Iets voor in het kerstpakket of een gunstig relatiegeschenk? Wellicht is dan onze vouwkalender een goed idee. Zet er een kalendarium van 2018 op plus de eigen logo en reclame, werk hem af met een fraaie foto, dan wordt je kalender zeker weten een blijvertje in ieder kantoor. Wil je gebruik maken van dit leuke kalenderproduct maar heb je zelf geen grafische kennis (en dat geldt natuurlijk voor al onze kalenders) maak dan gebruik van onze dtp-service. Vaak kunnen wij met onze ervaring in korte tijd een leuke kalender voor je samenstellen. Bij een vouwkalender is dat vrij snel en eenvoudig omdat er aan de binnenzijde over het volledige vlak al het calendarium staat gepland. Enkel voor de cover en achterzijde hebben wij je logo, foto en/of kleuren. Veel mensen gebruiken de vouwkalender zelfs als een soort van luxe visitekaart. Slim idee, je geeft de mensen daarmee meerwaarde én een reden om je informatie te bewaren. Digitaal gedrukt in kleine oplage en offset gedrukt in grote oplage. Vraag naar de opties!

Vouwkalenders - handig weggevertje - reeds in kleine oplage leverbaar:

Zoek je een leuke attentie voor je relaties? Iets voor in het kerstpakket of een gunstig relatiegeschenk? Wellicht is dan onze vouwkalender een goed idee. Zet er een kalendarium van 2020 op plus de eigen logo en reclame, werk hem af met een fraaie foto, dan wordt je kalender zeker weten een blijvertje in ieder kantoor..

Kalender voor 2020 op maat - naar jouw specificaties:

„kalenderDe kalenders die we standaard aanbieden zijn volledig geoptimaliseerd voor productie. Dat betekent dat onze standaard kalenders lekker goedkoop gedrukt en geleverd kunnen worden. Door je eigen design en layout maak je er dan iets speciaals van. Binnen onze standaard-opties heb je al de keuze uit diverse papiersoorten, wire-o draadkleuren en afwerkingsopties.
Als dit allemaal nog niet specifiek genoeg is, dan is onze kalender op maat wellicht iets voor jou! Wij kunnen aan vrijwel elke specificatie die je wenst invulling geven. Denk daarbij aan extra papiersoorten, afwerking met hotfoil of speciale laksoorten, bijzondere wire-o soorten of aparte kartonsoorten. Kost allemaal natuurlijk wat, maar dan heb je altijd een unieke kalender. Maak daarvoor gebruik van ons advies voor drukwerk en eventueel ook gebruik van onze grafische service.
Samen maken we er dan iets bijzonders van!

Schoolkalender voor de basisschool en en voortgezet onderwijs:

Kalenders drukken voor een school, basisschool of een school in het voortgezet onderwijs. Wij hebben zeer veel ervaring met schoolkalenders en bieden ruimschoots opties. Noem ons gerust specialist op het gebied van schoolkalenders drukken. U heeft de keuze uit wire-o gebonden kalenders en brochure-achtige kalenders met een boorgat. Uw kalender zelf opmaken, opmaken met een grafische partner of laten opmaken door het DTP-Team van Drukwerkdiscounter. Wij staan open voor alle opties en helpen u graag op een voor u zo prettig mogelijke manier.

Kalender 2019 / 2020 drukken - bestel hem op tijd!:

De kalender 2020 bestel je het beste 'op tijd'. Uiteraard kun je ook op het laatste moment (of zelf in 2018) je kalender voor het jaar 2018 bij ons bestellen, eventueel gebruikmakend van een snellere productietijd dan de 'discount-service'. Met maximale spoed kunnen we binnen enkele werkdagen al (zelf een grotere partij) kalenders leveren. Absoluut geen probleem. We adviseren je ook graag omtrent je kalender-bestelling. Gratis advies is onderdeel van onze normale service. Daar bovenop kun je dan ook graag nog gebruik maken van onze grafische service voor het opmaken van je kalender voor een gunstig tarief dat per half uur afgerekend wordt. Lekker handig als je zelf geen grafische vormgever bent of zelf niet daarover beschikt.
Omdat kalenders drukken een vak apart is zijn we je ook graag behulpzaam met het maken van keuzes. Keuzes inzake de papiersoort en of andere keuzes die te maken hebben met het samenstellen van een professioneel ogende kalender. Neem dus altijd even vrijblijvend contact met ons op als je overweegt een kalender te bestellen. We maken het je graag zo gemakkelijk en veilig mogelijk!

Kalender 2019 / 2020 - Suriname en Curacao:

„kalenderAan zowel wederverkopers alsook aan bedrijven rechtstreeks leveren wij kalenders aan Curacao en Suriname. Bent u ondernemer op Curacao of in Suriname dan kunt u bij ons belastingvrij uw bestelling opgeven.
Wij leveren met luchtvracht of zeevracht tot aan het douanedepot of wij leveren tot aan uw huis- en/of bedrijfsadres. Indien u een bestelling wenst op te geven kunt u contact opnemen via email. U ontvangt dan van ons een offerte voor het drukwerk en voor de transportkosten. Helder en overzichtelijk. Wij hebben ruimschoots ervaring met het leveren van drukwerk aan Curacao en Suriname.

Wij leveren zowel standaard drukwerk zoals u dit in de online calculator op deze website kunt vinden & wij leveren drukwerk op maat gemaakt conform uw specifieke wensen. Neemt u kort even de moeite om uw wensen per email kenbaar te maken, u ontvangt van ons altijd een correcte, heldere offerte met alle gewenste details en uitleg.

Kalender 2019/ 2020 - Suriname en Curacao:

Aan zowel wederverkopers alsook aan bedrijven rechtstreeks leveren wij kalenders aan Curacao en Suriname. Bent u ondernemer op Curacao of in Suriname dan kunt u bij ons belastingvrij uw bestelling opgeven. Wij leveren met luchtvracht of zeevracht tot aan het douanedepot of tot aan uw bedrijfsadres. Indien u een bestelling wenst op te geven kunt u contact opnemen via email. U ontvangt dan van ons een offerte voor het drukwerk en voor de transportkosten. Helder en overzichtelijk. Wij hebben ruimschoots ervaring met het leveren van drukwerk aan Curacao en Suriname.

Kalender 2019 / 2020 - Drukwerk in grote oplage:

Voor het drukken van kalenders in zeer grote oplage bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij uitstekende machines, ervaren vakmensen en heel veel ervaring kunnen wij bij uitstek de juiste partner zijn voor het drukken van kalenders in grote oplage. Constante kwaliteit en strenge controle op ons eindproduct zorgen ervoor dat wij ook grote hoeveelheden zorgeloos kunnen leveren. Wenst u een offerte, neemt u dan contact op met ons kantoor of klik hier voor ons contactformulier.

Kalender 2019 / 2020 verpakken en verzenden - Extra service:

De handling van het verpakken en verzenden van je kalenders voor 2020 nemen we graag van je over. Maak voor een gunstige prijs gebruik van onze verzendservice nationaal of onze verzendservice internationaal. Net zoals bij het verzenden van catalogi kan het voorkomen dat je in een keer een hele berg post moet gaan wegzetten. Veel bedrijven kiezen er dan voor gebruik te maken van onze verzendservice. Kalenders kunnen wij verpakken in speciale verzenddozen, voorzien van een bijlage (die je aanlevert of die we aanvullend voor je drukken), voorzien van een adressticker en gereedmaken voor verzending. Uiteraard houden we de kosten voor deze verzendservice bewust laag met als ultieme doel onze klanten zo goed mogelijk en zo vriendelijk mogelijk van dienst te zijn.

Neemt u voor overleg gerust even contact met ons op via +31 (0)85-7738842 of via: info@drukwerkdiscounter.com

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008