Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies. Wij maken gebruik van Google Analytics. Aanvullende informatie hierover staat te lezen in ons privacy statement.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Grafische ontwerp en DTP service

Maak gebruik van onze langdurige ervaring en onze professionele service !

Grafische ontwerp en DTP service voor een gunstige prijs - Leg een goede basis!

Vaak is het er niet mee gedaan een simpel word-file aan te leveren, of een te klein gif-bestandje vanaf uw website te sturen. U zult er altijd rekening mee moeten houden dat hetgene er op uw monitor zichtbaar is, in resolutie (scherpte) en in kleur, absoluut niet gelijk is aan het eventuele drukwerkresultaat. Voorkom teleurstellingen en ergernis! Neem een professioneel partner bij u in de buurt of maak gebruik van onze opmaakservice!

U zult begrijpen dat een drukwerk discounter zo scherp mogelijk prijst. Dat betekent vanzelfsprekend dat er voor de aangeboden drukwerprijzen geen aanvullende grafische dienstverleningen worden aangeboden. Het uitgangspunt is altijd: U levert drukklare bestanden aan, wij drukken.

Indien u niet in de gelegenheid bent een drukklaar bestand conform onze specificaties aan te leveren kunt u van onze DTP SERVICE aanvullend gebruikmaken.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het realiseren van een goed drukwerkbestand. Gebruikmakend van ervaren voorbereiders verzekert u zich van de juiste kwaliteit en voorkomt u ergernis / vertraging / onnodige kosten / imageverlies en mogelijk erger ongemak.

Drukwerkdiscounter.com biedt DTP-diensten aan vanaf een uurtarief van € 65,- (excl. btw).

Voor klanten in heel Nederland realiseren wij visitekaartjes, briefhoofden, enveloppen, flyers, folders, brochures, catalogi, periodieken..etc. conform duidelijke afspraken die vooraf met de klant worden gemaakt. Starttarief (en minimum) is 1 uur (€ 65,-), daarna afrekening per half uur (€ 32,50).

Een stapje hoger..? Naast de DTP-service bedrijven wij een hoogwaarde reklame- en marketing afdeling.

Logo-ontwikkeling / Huisstijlen / Designs / Campagnes / Advertenties / Strategie / Marketing / Textschrijven / Vertalingen / Fotografie / Webshopconcepten / Websites ...

Heeft u behoefte aan meer zorg, of plant u een complexe strategie, zoekt u strategische aanvulling of zoekt u een partner voor het realiseren van moderne internetoplossingen, wij denken graag met u mee en ontwikkelen gezamenlijk een voor u passend geheel.

Een hoogwaardig plan, advies, design & creatiepakket combineren met de uitstekende drukwerkkwaliteit van drukwerkdiscounter is een slagvaardige aanpak. Een slagvaardige aanpak is waar deze economie om vraagt.

Neem contact op met: info@drukwerkdiscounter.com of bel 085-7738842.

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)6 - 53443995
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008