Wij gebruiken cookies om het u gemakkelijk te maken. Als u verder browst gaat u automatisch akkoord met deze cookies.
Persoonlijke service, zorg voor kwaliteit én betrouwbaarheid. Dát maakt ons tot HIGH-END aanbieder online

Welkom bij de kalender specialist - Wij drukken kalenders met uw eigen ontwerp.

Sinterklaas staat voor de deur, ook de kerst komt eraan, het boekjaar wordt afgesloten, allemaal signalen die erop duiden dat 2017 binnenkort voorbij zal zijn en dat het nieuwjaar van 2018 gevierd mag worden. Dé tijd van het jaar om op tijd uw kalender 2018 te laten drukken bij de drukkerij van uw keuze.
Graag zijn wij uw kalender-specialist en zorgen wij ervoor dat uw kalender er (digitaal of offset gedrukt) fantastisch gaat uitzien. Onze hoogwaardige drukpersen én ons super gemotiveerde team specialisten staat voor u klaar om vlot en behulpzaam dit project met u aan te gaan.

Omdat er zo ontzettend veel opties en keuzemogelijkheden zijn & wij vaak graag met advies dienen raden wij u aan simpelweg middels een offerte-aanvraag contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig hier via dit aanvraagformulier.

Wire-o gebonden kalenders met uw eigen ontwerp:

„test200“Calculeer hier nu online de prijs van uw wire-o kalender met eigen ontwerp.
Wire-o gebonden kalenders, in een staand, liggend of vierkant formaat, bieden wij in diverse groottes aan. Niet alleen in A3- en A4-formaat, u heeft bij ons ruim de keuze! Omdat het drukken van een kalender ook te maken heeft met de juiste papiersoort bieden wij hier online ook een breed scala aan papiersoorten voor uw kalender. Wij drukken op deze papiersoorten zowel digitaal alsook offset in een zeer fraaie kwaliteit. Kleur en scherpte zijn dankzij onze hoogwaardige processen van absolute topkwaliteit. In de basis bieden wij de keuze uit een witte, zwarte of zilverkleurige wire-o draad die afgewerkt wordt met een ophangoogje zodat uw wire-o kalender netjes aan de muur kan hangen.
Uiteraard hebben we ook aandacht besteed aan de rug en het dekvel. Ook hier heeft u enkele opties die het geheel van uw wire-o kalender netjes afwerken. Zo ontstaat er een prachtig eindproduct dat wij netjes verpakt aan het door u gewenste adres afleveren. Heeft u al een idee voor uw kalender 2018 of werkt u samen met een vormgever en beschikt u over een drukklaar document, Bestel nu hier uw wire-o kalender.

Kalenders met hoogwaardige kunstwerken oude meesters:

U wenst een fraaie bedrijfskalender 2018 maar u heeft niet direct de beschikking over hoogwaardig beeldmateriaal? Waarom dan niet gebruikmaken van ons archief met kunstwerken van oude meesters! Ongeacht de vorm van kalender die u wenst te laten drukken, wij kunnen op kalenders met 12 of 13 vel inhoud prachtige beelden tonen. Uw relaties zullen een dergelijk hoogwaardige kalender eerder laten hangen en daarmee stelt u veilig dat ook uw logo en uw aanwezigheid gewoon in beeld blijven bij die relaties. Een fraaie Rembrandt of een prachtige Vermeer, zie meer informatie op deze pagina.

Kalender tafelmodel

Nog altijd een van de meest verkochte kalenders, de kalender als tafelmodel. Leverbaar in 6 verschillende formaten is de kalender in tafelmodel meestal in een horizontaal formaat afgewerkt. Omdat we vaak ook de vraag kregen naar een vierkant model hebben wij tevens het formaat 148x148mm opgenomen in ons assortiment en dus daarmee ook een vierkant model kalender tafelmodel nu ins ons assortiment. De kalender als tafelmodel is altijd enkelzijdig bedrukt in full colour. Kleine oplages drukken wij digitaal, grote oplages drukken wij in offset. Dankzij zijn constructie kan dit model kalender op een nette manier op tafel danwel bureau staan. De kalender tafelmodel is aan de bovenzijde gebonden met een wire-o draad. U heeft daarbij de keuze uit 3 draadkleuren: Wit, zwart of zilverkleurig.

Kalender in XL-Formaat als wandkalender:

Handig om alles overzichtelijk te houden. De jaarkalender in XL formaat met bovenlangs UW logo en of reclame. We hebben standaard hiervoor enkele formaten die het erg goed doen: A0, A1, A2, A3, B1 en B2. Je ziet deze wandkalenders heel veel op bedrijfskantoren hangen omdat het er overzichtelijk werkt. Vaak gebruikt door transportbedrijven, handelsbedrijven en groothandelsbedrijven.

Vouwkalenders - handig weggevertje - reeds in kleine oplage leverbaar:

Zoek je een leuke attentie voor je relaties? Iets voor in het kerstpakket of een gunstig relatiegeschenk? Wellicht is dan onze vouwkalender een goed idee. Zet er een kalendarium van 2018 op plus de eigen logo en reclame, werk hem af met een fraaie foto, dan wordt je kalender zeker weten een blijvertje in ieder kantoor..

Kalender op maat - naar jouw specificaties:

De kalenders die we standaard aanbieden zijn volledig geoptimaliseerd voor productie. Dat betekent dat onze standaard kalenders lekker goedkoop gedrukt en geleverd kunnen worden. Door je eigen design en layout maak je er dan iets speciaals van. Binnen onze standaard-opties heb je al de keuze uit diverse papiersoorten, wire-o draadkleuren en afwerkingsopties. Als dit allemaal nog niet specifiek genoeg is, dan is onze kalender op maat wellicht iets voor jou! Wij kunnen aan vrijwel elke specificatie die je wenst invulling geven. Denk daarbij aan extra papiersoorten, afwerking met hotfoil of speciale laksoorten, bijzondere wire-o soorten of aparte kartonsoorten. Kost allemaal natuurlijk wat, maar dan heb je altijd een unieke kalender. Maak daarvoor gebruik van ons advies voor drukwerk en eventueel ook gebruik van onze grafische service. Samen maken we er dan iets bijzonders van!

Kalender 2018 drukken - bestel hem op tijd!:

De kalender 2018 bestel je het beste 'op tijd'. Uiteraard kun je ook op het laatste moment (of zelf in 2018) je kalender voor het jaar 2018 bij ons bestellen, eventueel gebruikmakend van een snellere productietijd dan de 'discount-service'. Met maximale spoed kunnen we binnen enkele werkdagen al (zelf een grotere partij) kalenders leveren. Absoluut geen probleem. We adviseren je ook graag omtrent je kalender-bestelling. Gratis advies is onderdeel van onze normale service. Daar bovenop kun je dan ook graag nog gebruik maken van onze grafische service voor het opmaken van je kalender voor een gunstig tarief dat per half uur afgerekend wordt. Lekker handig als je zelf geen grafische vormgever bent of zelf niet daarover beschikt.
Omdat kalenders drukken een vak apart is zijn we je ook graag behulpzaam met het maken van keuzes. Keuzes inzake de papiersoort en of andere keuzes die te maken hebben met het samenstellen van een professioneel ogende kalender. Neem dus altijd even vrijblijvend contact met ons op als je overweegt een kalender te bestellen. We maken het je graag zo gemakkelijk en veilig mogelijk!

Kalender 2018 - Suriname en Curacao:

Aan zowel wederverkopers alsook aan bedrijven rechtstreeks leveren wij kalenders aan Curacao en Suriname. Bent u ondernemer op Curacao of in Suriname dan kunt u bij ons belastingvrij uw bestelling opgeven. Wij leveren met luchtvracht of zeevracht tot aan het douanedepot of tot aan uw bedrijfsadres. Indien u een bestelling wenst op te geven kunt u contact opnemen via email. U ontvangt dan van ons een offerte voor het drukwerk en voor de transportkosten. Helder en overzichtelijk. Wij hebben ruimschoots ervaring met het leveren van drukwerk aan Curacao en Suriname.

Kalender 2018 - Drukwerk in grote oplage:

Voor het drukken van kalenders in zeer grote oplage bent u bij ons aan het juiste adres. Danzij uitstekende machines, ervaren vakmensen en heel veel ervaring kunnen wij bij uitstek de juiste partner zijn voor het drukken van kalenders in grote oplage. Constante kwaliteit en strenge controle op ons eindproduct zorgen ervoor dat wij ook grote hoeveelheden zorgeloos kunnen leveren. Wenst u een offerte, neemt u dan contact op met ons kantoor of klik hier voor ons contactformulier.

Kalender 2018 verpakken en verzenden - Extra service:

De handling van het verpakken en verzenden van je kalenders voor 2018 nemen we graag van je over. Maak voor een gunstige prijs gebruik van onze verzendservice nationaal of onze verzendservice internationaal. Net zoals bij het verzenden van catalogi kan het voorkomen dat je in een keer een hele berg post moet gaan wegzetten. Veel bedrijven kiezen er dan voor gebruik te maken van onze verzendservice. Kalenders kunnen wij verpakken in speciale verzenddozen, voorzien van een bijlage (die je aanlevert of die we aanvullend voor je drukken), voorzien van een adressticker en gereedmaken voor verzending. Uiteraard houden we de kosten voor deze verzendservice bewust laag met als ultieme doel onze klanten zo goed mogelijk en zo vriendelijk mogelijk van dienst te zijn.

Neemt u voor overleg gerust even contact met ons op via +31 (0)85-7738842 of via: info@drukwerkdiscounter.com

klantenservice & contact

Maandag t/m zaterdag
van 09.00 tot 21.00u

gratis advies en ondersteuning

NL Tel. +31 (0)85 - 773 88 42
B Tel. +32 (0)89 - 449 099
Mail: info@drukwerkdiscounter.com

Bel mij
Copyright © 2015 drukwerkdiscounter.com - online since 2008